O[LIVE]RA - Directes en streaming, fets amb cura

L’estudi de producció musical Olivera i la productora audiovisual l’Upuntvuit, amb la complicitat de Tickètic, unim passions i engeguem aquest nou projecte per tornar a fer i compartir concerts amb la màxima intensitat i qualitat. Amb entorn sonor de disc i montatge multicàmera en directe.

Volem recuperar l’experiència del concert però adaptant-nos a la situació actual, volem que les músics surtin de casa amb els instruments per anar de bolo, i que només s’hagin de preocupar de fer un concertàs, volem que la música torni a generar ingressos per a les treballadores del sector cultural i així contribuïr a dignificar-la.

O[LIVE]RA és una experiència diferent tant per les músics com pel públic. Fer música i compartir-la tal i com la volem sentir, escoltar i veure.

Encara no tens la teva entrada virtual?

Comprar entrades

Gaudeix dels concerts finalitzats

Pots revisitar els concerts que hem realitzat o bé, si te'ls has perdut,
adquirir una entrada i gaudir-los des de casa.

Anaïs Vila

Anaïs Vila

Divendres 19 a les juny de 18:30

Anaïs Vila va publicar el seu últim disc “Contradiccions” (Temps Record, 2020) aquest gener. Un àlbum que evidencia un nou univers sonor acompanyat d’una bona dosi de crítica social.

Magalí Sare i Sebastià Gris

Magalí Sare i Sebastià Gris

Divendres 12 de juny a es 18:30

Magalí Sare i Sebastià Gris presenten el seu primer disc a duet A BOY & A GIRL on exploten els terrenys de la música de cambra i la cançó tradicional a través de l’experimentació i l’electrònica.

Las Karamba

Las Karamba

Divendres 5 de juny a les 18:30

El 2018 va néixer Las Karamba sota el paraigües de set històries de vida ben diferents. Històries de migracions, d’herències musicals, de maternitats subversives, de perseguir somnis, de reivindicar el paper de la dona, de compromís amb la música. Las Karamba tenim una filosofia revolucionària que vol canviar la perspectiva del món.

Clara Peya & Vic Moliner ÍNDIGA

Clara Peya & Vic Moliner ÍNDIGA

Divendres 29 de maig a les 18:30

Clara Peya i Vic Moliner s’uneixen per crear ÍNDIGA, després d’una llarga trajectòria d’escenari, discs i compromís artístic i social. En aquest projecte proposen un viatge musical d’altíssima intensitat, de paisatges impossibles creats des del piano i el baix elèctric que es nodreixen de l’electrònica creada sempre en directe.

Anna Ferrer i Guillem Roma

Anna Ferrer i Guillem Roma

Diumenge 24 de maig a les 18:30

En Guillem Roma (Manlleu) i n’Anna Ferrer (Menorca) son dos cantautors que estimen profundament les cançons simples i boniques, aquelles que parlen d’allò petit que fa que la vida pugui ser gran.

Com funciona?

Al adquirir una entrada et farem arribar una entrada virtual en PDF al teu correu electrònic.
Amb el codi que apareix en aquesta entrada, podràs accedir al concert.